Κυριακή 1 Ιουλίου 2007

Καρχιμάκης: Είναι ψέματα!!!

Στη βουλή μιλούσε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος (25/6/2007) και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη.

Επικαλέστηκε μάλιστα συνέντευξη του Πέτρου Ευθυμίου στην εφημερίδα "Εθνος" όπου απατώντας στην ερώτηση: "Σήμερα ξεκινάει η δίκη της ΔΕΚΑ. Επιβεβαιώνετε τις πληροφορίες Καρχιμάκη ότι υπήρξαν πιέσεις στους δικαστές;", λέει: "Η υπόθεση της ΔΕΚΑ είναι μνημείο παρεμβάσεων της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στον χώρο της Δικαιοσύνης και της αντίληψης που διαχρονικά έχει για τη Δικαιοσύνη".

Εκεί εξεγείρεται ο Καρχιμάκης και διακόπτει τον ομιλητή: "Ψέματα είναι!"

Ώστε είναι ψέματα Καρχιμάκη; Δηλαδή θέλει να μας πεί ότι το εκδοτικό συγκρότημα που τον στηρίζει παραπληροφορεί; Ότι διαστρέβλωσε τα λεγόμενα του Ευθυμίου; Ψεύτης και λασπολόγος ήταν και είναι. Είναι αυταπόδεικτο το ψέμα του.

Εδώ είναι το δημοσίευμα και αν τολμά ας το καταδικάσει.

Μόνο ένας ηλίθιος θα πίστευε ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο. Μόνο ένας βλάκας θα νόμιζε ότι δεν εξαπατήθηκαν εκατομμύρια Έλληνες και τους άρπαξαν στα χρήματα τους στο χρηματιστήριο.

Και τολμούν να μιλούν στο ΠΑΣΟΚ για παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας στη δικαιοσύνη; Δηλαδή τι ήθελαν να μείνουν ατιμώρητοι; Μέχρι χθες επικαλούνταν ότι δεν έχει δικαστεί κανείς. Τώρα φωνάζουν που η δικαιοσύνη κάνει τη δουλεία της. Καλομάθανε φαίνεται τόσα χρόνια που κυβερνούσαν και κουκούλωναν.

Όλα έχουν ένα τέλος. Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν κάποιοι και αυτό ενοχλεί. Και η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να παρέμβει για να σταματήσει την δικαιοσύνη από την άσκηση του έργου της. Το αντίθετο ανεξάρτητα ποιος διώκεται είναι πρόθυμη να παράσχει κάθε βοήθεια που θα της ζητηθεί. Σεβόμενη τον θεσμό και όχι παρεμβαίνοντας όπως πολλάκις το είχε κάνει το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν.

Και ένας από αυτούς που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών ήταν ο κουμπάρος του Καρχιμάκη, Πέτρος Λάμπρου.

Γιατί ο Καρχιμάκης δεν πάει να πει στους ψηφοφόρους στο Λασίθι ότι δεν τους έφαγαν τα λεφτά στο χρηματιστήριο το 2000; Αν τολμά ας το κάνει. Αλλά φοβάται μην το πάρουν με τις πέτρες και το παίζει καμπόσος μόνο στη βουλή. Αλλά ακόμα και εκεί τον ψάχνουμε για να ξεσκεπάσουμε την ξεφτίλα του.

Καρχιμάκη η καμπάνα κτυπά για το περιβάλλον σου. Δεν θα αργήσει να κτυπήσει και για μια άλλη φούσκα - πολιτική αυτή τη φορά - για σένα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: