Δευτέρα, 30 Απριλίου 2007

exastal: Σπέρμα, ψέματα, ρουφιάνοι και βιντεοταινίες στο story Βαρθολομαίου και Θωμαής Βρακατσέλη, το γένος Δαγκλή.


Μια «παράνομη» ερωτική ιστορία δύο παντρεμένων, τείνει να λάβει τα υστερικά όρια, πολιτικού θρίλερ. Έχει τα πάντα. Διοικητές, απατημένους, εραστές, ανθρωποθυσίες, αίμα, σπέρμα, πετσέτες, μοιχεία, μπουρνούζια, χρήμα, προμήθειες, viagra και ότι χρειάζεται για να στηθεί ένα τεράστιο τηλεοπτικό, πολιτικό και ερωτικό story, ‘προτεσταντικού’ τύπου. Αν τώρα δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, σιγά που θα σκάσουν οι παρουσιάστριες…

Στην αρχή ντροπαλά και ψιθυριστά, τα παπαγαλάκια - ΜΜΕ, κατηγορούσαν, απλώς διακινώντας φήμες, την ανηθικότητα της Δεξιάς. Όλοι οι Δεξιοί είναι ανήθικοι, αφού οι συγκεκριμένοι κάνουν τέτοια αίσχη. Πολύ γρήγορα όμως «ήρθαν και τα στοιχεία». Τι τροπολογίες έγιναν για χάρη της «γκόμενας», τι εύνοιες που καταπάτησαν τα δικαιώματα των αγωνιστών της «δημοκρατικής παράταξης», που μόνο αυτοί δικαιούνται να έχουν θέσεις και λόγο, τι επιτροπές γίνονταν μόνο για τα μάτια της «Έλλης» και τι αποφάσεις παίρνονταν μέσα σε γκαρσονιέρες μαζί με κίτρινους και κόκκινους φακέλους…

Δεν έφταναν όλα αυτά έσκασαν μύτη και οι «συνάδελφοι», βλέπε ρουφιάνοι του Καρχιμάκη, να ωρύονται στα κανάλια. Από τη μια αναπαρήγαγαν τα κουτσομπολιά που έκαναν στα γραφεία τους, πίνοντας καφεδάκι και καπνίζοντας σαν βάτραχοι και από την άλλη βρίσκονταν σε εντεταλμένες και στημένες «σοσιαλιστικές υπηρεσίες»!

Φυσικά όλες οι «καταγγελίες» είναι ανίσχυρες, όπως π.χ. αυτή της «φωτογραφικής» τροπολογίας. Είναι γνωστό ότι κάθε δημόσιος υπάλληλος, ακόμα κι’ αν είναι του Λυκείου, με 19 χρόνια προϋπηρεσίας, είναι υποψήφιος για διευθυντική θέση. Η υπάλληλος Θωμαή είχε 22 χρόνια προϋπηρεσία. Διορίστηκε το 1984, επί σοσιαλισμού δηλαδή. Δε μπορεί να μην το ξέρει αυτό ο Καρχιμάκης. Αλλά είπαμε, κάνει ότι δεν το ξέρει.

Όσο για τις επιτροπές, σίγουρα ο Καρχιμάκης γνωρίζει ότι για τις προμήθειες αποφασίζει ο Υπουργός Ανάπτυξης και όχι το ίδιο το ΙΚΑ. Κάνει ότι δεν το ξέρει. Δεν εξυπηρετούν αυτές οι γνώσεις τα σκοτεινά σχέδια της «δημοκρατίας» τους.

Τώρα είναι ευκαιρία να φορτώσει στη Δεξιά τα απίστευτα σκάνδαλα που συνέβαιναν επί των ημερών τους στο ΙΚΑ. Ο Βαρθολομαίος διηύθυνε το ΙΚΑ 50 χρόνια τώρα. Να μην ξεχνάμε και τα 50 χρόνια της επάρατης δεξιάς.
Πρέπει συνεχώς να επισημαίνουμε το ρόλο και την ανεντιμότητα που δέρνει τα «δημόσια στελέχη του Σοσιαλισμού».

Έχουν καταντήσει τις Υπηρεσίες, πραγματικά σαν τα μούτρα τους. Γραφεία
ρουφιάνων του τμήματος σκανδάλων της Χαριλάου Τρικούπη με διευθυντή τον Καρχιμάκη. Το Δημόσιο Ρουφιανείο.

Το Β’ Γραφείο του πασόκ. Άλλος ένας λόγος που οι υπηρεσίες αυτές πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν είναι και η αναγκαστική μεταμόρφωση των ευνοιοκρατικά-κομματικά διορισμένων σε ρουφιάνους, καταδότες κομματικούς κατασκόπους με μαύρες κουκούλες που δείχνουν με το χέρι όσους αντιπαθούν που όλως τυχαίως, πάντα ανήκουν στην αντίπαλη παράταξη.

Φυσικά τεράστιες ευθύνες έχουν και οι ίδιοι οι διορισμένοι και ευνοημένοι που δέχονται να γίνουν πιόνια τέτοιων συμπεριφορών. Είναι όμως μεγαλύτερες οι ευθύνες του Καρχιμάκη που έχει μετατρέψει κακομοίρηδες διορισμένους σε ρουφιάνους. Και όλοι αυτοί οι ρουφιάνοι, ζητάνε εναγωνίως να νας κυβερνήσουν.


Έτσι πολύ γρήγορα μια ερωτική συνεύρεση και τα ατυχή αποτελέσματά της, έγινε ΙΚΑ-gate από τους Λαμπρακιστές, βασικούς σημαιοφόρους του «Καρχιμακισμού» στην Ελλάδα. Τα ίδια έκαναν επί Κατοχής, επί Χούντας, επί Παπανδρέου (Μιμή) και σήμερα. Όλα έγιναν δηλαδή για να δημιουργηθεί το βαθύ κράτος της Δεξιάς που συνεργάζεται με το παρακράτος του Καραμανλή.

Έτσι και στο ΙΚΑ. Τροπολογίες Τσιτουρίδη, ευνοιοκρατία για να γίνει η γκόμενα διευθύντρια, στραβά μάτια για να συμμετέχει η γκόμενα σε επιτροπές, όλα έγιναν για να τα παίρνουν τα ταμεία του Καραμανλή. Η τακτική τους είναι ύποπτη. Μάλλον ξέρουν οι ίδιοι πως στήνεται ένας μηχανισμός μαύρου χρήματος στο ΙΚΑ και γι’ αυτό έχουν τσιτώσει τους δημόσιους ρουφιάνους να επιβλέπουν, μην τυχόν χαθεί κανένα ευρώ από τα ταμεία. Αυτό και μόνο δημιουργεί υποψίες ότι τα έπαιρναν επί Σολωμού και Νεκτάριου.

Γι’ αυτό και μάλλον θα πρέπει εξονυχιστικά να ερευνηθεί ο ρόλος που είχε το βαθύ κομματικό κράτος από το 1995 – 2004. Νομίζω θα βρούμε τρελά διαμαντάκια με λάμψεις πασόκ και χρηματοδοτών από πίσω.
Για να γλιτώσουν βέβαια το τομάρι τους, οι διάφοροι ρουφιάνοι βγαίνουν και τα ρίχνουν τώρα ή στο Βαρθολομαίο ή στη Θωμαή.

Επιστρατεύτηκαν ψεύδη κάθε τύπου, ρουφιάνοι, δημόσιοι, φάκελοι, κατηγορίες από πρώην διοικητές, που μάλλον θα έπρεπε να βρίσκονται στο σκαμνί και να μην είναι κατήγοροι σήμερα.

Ό,τι διέθετε στα αραχνιασμένα της ντουλάπια η Χαριλάου Τρικούπη, το πέταξε τώρα για να λερώσει τα πάντα και κυρίως τις δικές μας ψυχές.
Μάλλον ξεχνούν όμως ότι εδώ είναι Ελλάδα και δε φτουράνε προτεσταντισμοί και υποκρισίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: