Τρίτη, 1 Μαΐου 2007

exastal: Αυτό που μου έμεινε από το story του "ταξίαρχου - Βαρθολομαίου" είναι οι ρουφιάνοι του Καρχιμάκη

Στην υπόθεση του ταξίαρχου και του Βαρθολομαίου, αυτό που μου έμεινε είναι οι ρουφιάνοι του Καρχιμάκη. Εδώ «οι μάσκες της προόδου», έπεσαν. Το «κόμμα της δημοκρατίας» δε σταματά πουθενά. Δείχνει το απάνθρωπο πρόσωπο, του «λαϊκίστικου σοσιαλισμού».

Ο ΓΑΠαπάν από τη μια βγαίνει με το τυπάκι της σοβαροφάνειας και του αγωνιστή που με υψωμένη γροθιά, αγωνίζεται ανένδοτα μαζί με το λαό για το λαό, ζητώντας εκλογές, για να μας απελευθερώσει από την "επάρατη και τρισκατάρατη" δεξιά και από την άλλη κρύβει το πραγματικό του πρόσωπο που δεν είναι άλλο από το πρόσωπο των ρουφιάνων του Καρχιμάκη.

Κατηγορεί ο πρόεδρος όποιον αμφισβητεί την άποψή του ότι είναι δεξιός ή αριστερός ψάλτης της Δεξιάς και δε βλέπει τα αβγά του παρακράτους που εκκολάπτονται, δίπλα του και μπροστά του.

Μπορεί το πασόκ να επιστρέψει τώρα στην εξουσία όταν καλύπτει και προωθεί γραφεία ρουφιάνων υπό την επίβλεψη του «αγωνιστή» Καρχιμάκη;


-Που βρίσκονται οι ρουφιάνοι;

-Παντού. Στην ΕΥΠ, που ελέγχεται εξ’ ολοκλήρου από την Χαριλάου Τρικούπη, στις δημόσιες υπηρεσίες αλλά και στις τοπικές κοινωνίες.

Οι άνθρωποι αυτοί επειδή κάποια στιγμή διορίστηκαν παράνομα από το πασόκ σε μια θέση ή ευνοήθηκαν σε κάποια δοσοληψία, θεωρούν ως ηθική υποχρέωσή τους, τη μεταμόρφωσή τους, σε ρουφιάνους και την εξυπηρέτηση πάνω απ’ όλα του κομματικού συμφέροντος.

Έτσι φτιάχνονται μηχανισμοί υποτακτικών που «εποπτεύουν» οτιδήποτε αντιστρατεύεται το περίφημο κομματικό συμφέρον και την επίσημη κομματική γραμμή.


Αυτή όμως είναι και η πηγή του κακού για τον πρόεδρο Γιώργο. Όλοι αυτοί δεν είναι τσάμπα ρουφιάνοι. Ζητάνε πάντα ανταλλάγματα και συνήθως «τρομάζουν» τους πολίτες που δε γουστάρουν συμπεριφορές «μαύρης κουκούλας». Και αυτοί οι τρομαγμένοι πολίτες είναι η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.


Δε μ’ ενδιαφέρει καθόλου η ηθικολογία μιας ερωτικής ιστορίας ή κάποιων φωτογραφιών στο internet.

Ειδικά αυτές τις φωτογραφίες, μπορεί να τις έβαλε ο ίδιος ο Καρχιμάκης στο internet.

Σιγά μην πιστέψουμε ότι ταξίαρχος κυκλοφόρησε στο internet φωτό με στρινγκ, ενημερώνοντας μας ταυτόχρονα ότι παίρνει και ναρκωτικά!!!!!!!


Με απασχολούν όμως έντονα, οι κάθε λογής «συνεργάτες» που βγαίνουν, στη σκιά πάντα της κάμερας και κατηγορούν, ηθικολογούν και μέμφονται «την κυρία» και το νεκρό αφεντικό τους και τον ταξίαρχο.

Όταν κάποια στιγμή έρχονται στο φως επιτέλους διαπιστώνουμε το αναμενόμενο. Οι «συνεργάτες» είναι καταπράσινοι συνδικαλιστές, διορισμένοι και ευνοημένοι από τους μηχανισμούς της «κομματικής δημοκρατίας» και εκτελούν εργολαβικά εντολές προερχόμενες από το Τμήμα Σκανδάλων που υπάγεται στο Γραφείο Καρχιμάκη μέσα στη Χαριλάου Τρικούπη.


Έτσι εξηγείται πως π.χ. στην υπόθεση Βαρθολομαίου, μια προσωπική ιστορία τριών ανθρώπων και δύο οικογενειών, γίνεται πολιτικό παιχνίδι και αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από σκοτεινούς εγκέφαλους του πανελλήνιου σοσιαλισμού, που ξαφνικά ανακάλυψαν τον politically κορεκτικισμό. Ενώ πολλά γύρω τους διέπονται από μη-κορεκτικισμό

Το πρόβλημα του προέδρου Γιώργου είναι ακριβώς αυτοί οι μηχανισμοί. Από αυτούς πρέπει να απεγκλωβιστεί το ταχύτερο δυνατόν εάν πραγματικά πιστεύει αυτά που λέει για τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό(χωρίς εισαγωγικά). Αλλά μάλλον αυτά που λέει είναι φούμαρα για τα μάτια του κόσμου. Αυτό που επιμελώς μας κρύβει ο πρόεδρος είναι ότι αυτούς τους μηχανισμούς θέλει να εξυπηρετήσει και τίποτε άλλο. Τα «δημοκρατικά» λογάκια είναι άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Οι ρουφιάνοι είναι τα αγαπημένα παιδάκια που εξυπηρετούν τα σχέδια των «κρυφών μηχανισμών» άρα και αγαπημένα παιδάκια του προέδρου.
Ένα μεγάλο σου πρόβλημα πρόεδρε Γιώργο, είναι ο Καρχιμάκης.

Ο Κουλούρης, ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος είναι γνωστοί για την ιδιαιτερότητα των απόψεών τους. Ο Καρχιμάκης όμως εξυπηρετεί ιδιαίτερα ύποπτα και δόλια συμφέροντα και δεν θα’ χεις καλά ξεμπερδέματα με δαύτον.

Όταν θα κυβερνήσεις, όποτε κυβερνήσεις, θα τον βρεις μπροστά σου και τον ίδιο και τους παρακρατικούς μηχανισμούς που έχει στήσει αλλά και τους μηχανισμούς που εξυπηρετεί. Όσοι διθυραμβούν σήμερα υπέρ του ανθρώπου σου, μεθαύριο θα απαιτούν από σένα ότι δεν μπορείς να φανταστείς.

Αυτές οι απαιτήσεις θα τινάξουν στον αέρα όλα τα φούμαρα για τις συντάξεις και τους μισθούς που πουλάς στο εκλογικό κοινό.
Ο Καραμανλής πήρε την κυβέρνηση, αλλά το πασόκ κατέχει τους μηχανισμούς της εξουσίας. Οι μηχανισμοί αυτοί είναι το σημερινό έλλειμμα δημοκρατίας που παρουσιάζει η κοινωνία και η πολιτεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: