Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

ΕΔΩ ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ: Η "Ακρόπολις" και η ΠΑΣΠ

Σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, βρέθηκε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα αναφέρθηκε και στο θέμα της "Ακρόπολις", αποκαλύπτοντας ότι τον Φεβρουάριο, ο Πρινιωτάκης ήταν προσκεκλημένος σε εκδήλωση της ΠΑΣΠ προκειμένου να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους περί των χρηματοοικονομικών.
Είναι απορίας άξιον γιατί το γεγονός πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο ακόμα και από τον δημοσιογράφο της εκπομπής. Είναι όμως ένα πολύ σοβαρό γεγονός το οποίο πρέπει και να διερευνηθεί.

Δεν μπορεί ένας Καρχιμάκης να κάνει σωρηδόν ερωτήσεις στη βουλή για το θέμα και από την άλλη η φοιτητική παράταξη (ΠΑΣΠ) του κόμματος του (ΠΑΣΟΚ), να απευθύνεται σε μια "Ακρόπολις" προκειμένου να ενημερωθεί και να ενημερώσει.

Αναρωτιόμαστε πάνω σε τι; Φοβάται το ΠΑΣΟΚ μην χάσει την "τεχνογνωσία"; Ας μην ανησυχεί. Βρίθει ανάλογων στελεχών, που μπορούν να διδάξουν και τις μεθόδους και τους τρόπους συγκάλυψης, αλλά και το πως οι πράξεις τους θα μπορούσαν να φορτωθούν σε άλλους...

Τι προτίθεται να κάνει ο Μιχάλης Καρχιμάκης; Θα απευθυνθεί στα αρμόδια κομματικά όργανα προκειμένου να διερευνηθεί το θέμα; Θα ζητήσει τον καταλογισμό ευθυνών; 'Η ως συνήθως, επειδή στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, θα το κάνει "γαργάρα";

1 σχόλιο:

Παπουτσάκης είπε...

Πολύ καλό. μήπως όμως το πασόκ και ο Πρινιωτάκης "έστησαν" το σκάνδαλο των ομολόγων με σχέδιο και οργανωμένα. Αυτή είναι μια διάσταση του θέματος που με έχει απασχολήσει σε ένα άρθρο μου αλλά και που δεν θα με παραξένευε καθόλου.