Τρίτη 15 Μαΐου 2007

Ο Πρινιωτάκης (ο γνωστός "Ακρόπολις") σε εκδήλωση της ΠΑΣΠ!.... καταχειροκροτήθηκε....

Στη σημερινή πρωϊνή εκπομπή του Αντένα, προσκεκλημμένη ήταν η Λιάνα Κανέλη. Σχολίασε την επικαιρότητα και αναφέρθηκε στο θέμα της "Ακρόπολις" και των ομολόγων. Εδώ μείναμε εμβρόντητοι.

Ο Πρινιωτάκης ήταν το Φεβρουάριο, προσκεκλημένος σε εκδήλωση της ΠΑΣΠ για να ενημερώσει τους παρευρισκόμενους νεολαίους Πασόκ περί των χρηματοοικονομικών και των ομολόγων!!!!

Φημολογείτε ότι υπάρχει και το σχετικό video με τους νεολαίους πασόκ να καταχειροκροτούν τις επενδυτικές προτάσεις του τετραπέρατου Πρινιωτάκη. Φυσικά οι νταβατζήδες το κατάπιαν και με τη γνωστή μέθοδο της "εξαφάνισης" από τις "ειδήσεις τους" θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει θέμα και βάζουν τον πρόεδρο Γιώργο να "κυνηγά" τα γαλάζια λαμόγια και τους γαλάζιους διεφθαρμένους. Βέβαια το γεγονός ότι δεν το λένε οι νταβατζήδες δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Το γεγονός είναι υπαρκτό και φυσικά έχει και συνέχεια.

Εδώ θα υπενθυμίσω ότι σε παλιότερά μου άρθρα έχω αναφερθεί στον Πρινιωτάκη και έχω επισημάνει ότι είναι πράσινος γόνος και ότι η περίφημη εταιρεία του ¨Ακρόπολις" ήταν και είναι καταπράσινη.

Βέβαια τα λαμόγια των νταβατζήδων, μας τη βγαίνουν με μεγάλη αναίδεια και "βρίσκουν" παράξενες γαλάζιες διασυνδέσεις που στην πραγματικότητα ανήκουν στη σφαίρα της κατασκευασμένης πραγματικότητάς τους.

Βρίσκουν ότι η κυβέρνηση είναι λέει εξαρτημένη από τον Πρινιωτάκη, τη στιγμή που ο Πρινιωτάκης είναι "παιδί τους". Όι δεξιοί κάνουν πάρτυ και φαγοπότι στην καταπράσινη "Ακρόπολις". Τα σκάνδαλα βοούν...... Αλλά δεν εμβαθύνουν καθόλου στα σκάνδαλα, γιατί δεν τους συμφέρει. Απλά βαράμε τις λέξεις γιατί στο βάθος βρίσκεται ο κήπος του πασόκ και ο κήπος των νταβατζήδων. Αυτός ο κήπος είναι γεμάτος αγκάθια και ο Γιώργος δεν έχει καμμιά πρόθεση να χρησιμοποιήσει κανένα ζιζανιοκτόνο γιατί μάλλον δεν συμφέρει και τον ίδιο.

Πηγή: exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια: