Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

exastal: το παιχνιδάκι του προέδρου Γιώργου και των νταβατζήδων του σοσιαλισμού

Είδε και απόειδε και τελικά το έβγαλε το συμπέρασμα ο πρόεδρος.Τώρα ξέρει ποιος του φταίει και δεν παίρνουν μπρος τα μηχανάκια των δημοσκοπήσεων.....οι νταβατζήδες!

Ναι αυτοί του φταίνε. Αυτοί λέει τον υπονομεύουν και δεν του φέρονται τόσο καλά, όπως π.χ. φέρονταν του Σημίτη. Επί Σημίτη, που λέτε, είχαν εξαφανιστεί από τις σοσιαλιστικές τηλεοράσεις και ο Καραμανλής και η ΝΔ. Αυτό τους ζητά και τώρα για να τα πάνε καλά.

Δεν τους ζητά πολλά, μια ευκαιρία μόνο στον παράδεισο να πάει κι' αυτός.Αφού λένε έστω και μια κουβέντα για τον τρισκατάρατο Καραμανλή....τότε τον υπονομεύουν. "Αν δεν με λιβανίζετε όλη μέρα τότε είστε εχθροί μου" τους διαμηνύει. Και φυσικά μην σκεφτούν να τον ποδηγετίσουν και να τον ελέγξουν....λέει, γιατί αυτός δεν ελέγχεται.

Είναι στο ανεξέλεγκτο, κάτι σαν τον αστεροειδή πατάτα που πέρασε λίγο καιρό πριν κοντά από τον πλανήτη μας, που εμείς τον περιμέναμε να περάσει από πιο κοντά αλλά αυτός στεροειδής πατάτα είναι, σιγά που θα μας καθότανε. Έτσι δε θέλει να τους κάτσει και ο πρόεδρος Γιώργος. μόνο να τον λιβανίζουνε απαιτεί και λίγες οι κουβέντες τους.

Μάλιστα, ειδικοί αμερικανοί σύμβουλοι του λένε ότι έτσι θα γίνει πρωθυπουργός. Αφού βγήκε του Καραμανλή μια, θα βγει και του Γιωργάκη δυο. Που θα πάει , δε θα κάτσει; Προσπαθεί όμως να βρει και μια δικαιολογία για την επερχόμενη ήττα του. Θα βγαίνει και θα σου λέει τότε, οι νταβατζήδες με φάγανε παιδιά. Ήμαρτον,δε φταίω εγώ. Παγίδα μου στήσανε.

Φυσικά όλη αυτή η φανφάρα δεν απευθύνεται πουθενά αλλού παρά στους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Βλέπε κυρίως Βενιζέλο και Διαμαντοπούλου. Αυτούς θέλει να τρομάξει και τους κατηγορεί έμεσα ως αποστάτες μην τυχόν και του κάμουν τίποτα.Φωνάζει βέβαια και στα "διαπλεκόμενα συμφέροντα" ότι αν θέλουν τίποτα .....αυτός είναι ο απευθείας συνομιλητής τους και μην χρησιμοποιούν ενδιάμεσους, όπως ο Σημίτης και η Διαμαντοπούλου.

Στοχοποιεί βέβαια Λαμπράκη και Μπόμπολα, αλλά μέσα στο παιχνίδι βάζει και τον Κοντομηνά....για να πετά στάχτη στα μάτια "των ισχυρών νταβατζήδων", αν και ο Κοντομηνάς έχει πλέον ξεσκιστεί να υποστηρίζει Γιώργο. Αφού προσωπικά του έχει τάξει ότι θα τον κάμει πρωθυπουργό, φυσικά με τα σχετικά ανταλλάγματα.

Στο παιχνίδι πασόκ, παίζουν και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων του κόμματος, που δεν είναι άλλες από την Metron Analysis και την Kappa Research που παραδόξως, πληρώνονται από το πασόκ να βγάζουν τη Νέα Δημοκρατία, πρώτη!

Ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων οι νταβατζήδες και βγαίνει μετά ο Γιωργάκης και οδύρεται ότι τον πολεμά το κατεστημένο. Τι ωραία που τα λέτε...πασόκ είστε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: