Κυριακή 27 Μαΐου 2007

Στον Εισαγγελέα σύντομα, Φλωρίδης, Χριστοδουλάκης, Δρυς. Εμπλέκονται στο τεράστιο σκάνδαλο των swaps.

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθούν σύντομα οι εγκέφαλοι του τεράστιου πασοκικού εγκλήματος που φέρει τον κωδικό : "18 swaps" και αφορά το τερασ-ομόλογο των 6,1 δισεκατ. Ευρώ και έχει αφήσει χρεωμένους τους Έλληνες για δυο δεκαετίες.

O Πέτρος Δούκας έχει μαζέψει στοιχεία που συγκροτούν ένα τεράστιο πολυσέλιδο φάκελο με ονόματα, όλες τις αμαρτωλές διαδρομές, τις τεράστιες μίζες που παίχτηκαν το 2001, τα στοιχήματα που έπαιξαν οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου, οι "φουσκωμένες" ισοτιμίες γιεν και δολλαρίου που χρησιμοποιήθηκαν και το τεράστιο και επώδυνο χρέος που άφησαν πίσω τους τα οικονομικά επιτελεία του συγκεκριμένου δομημένου ομόλογου, που άρχισε να αποπληρώνεται τον Απρίλιο του 2004!!!.

Κατά τα άλλα το Πασόκ και ο πρόεδρος Γιώργος δεν γνωρίζουν τι θα πει ομόλογο και δεν γνωρίζουν τι θα πει κλοπή.

Όταν όμως έπαιζαν και τράμπαραν 18 φορές το ομόλογο του 2001 για να κάμουν μαγείες και αλχημείες ήταν όλα μια χαρά αλλά οι τρομάρες έρχονται τώρα.

Ο κωδικός "18 swaps" αναμένει το κατάλληλο timing για να χτυπηθεί το απροσμέτρητο θράσος πασόκ που καλύπτει απόλυτα και ο πρόεδρος, αφού είναι ανίκανος να αντιμετωπίσει τους δεινόσαυρους και τους δημόσιους καρεκλοκένταυρους του συστήματος Πασόκ.

Πηγή: newsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια: