Τρίτη 1 Μαΐου 2007

exastal: 199 πασόκοι υπέγραψαν "στα κρυφά", τις αποφάσεις για την αγορά των ομολόγων.

Με μεγάλο θράσος κατηγορεί ο πρόεδρος του πασόκ την Κυβέρνηση για την αγορά των ομολόγων και την κλοπή του αιώνα που είναι μεγαλύτερη λέει, από οποιοδήποτε άλλη κλοπή και σκάνδαλο έγινε ποτέ στη χώρα μας (μήπως εδώ παραδέχεται, δειλά δειλά, τις κλοπές του πασόκ;).

Τι γίδια επιστρατεύτηκαν, τι τσοπάνηδες, τι σας πιάσαμε στα πράσα, τι με τη γίδα στο λαιμό και άλλα τρελά και κουραφέξαλα.
Και δεν κοιτάζουν οι "σωτήρες" του ελληνικού λαού το απλούστατο.

Μάλλον το κοίταξαν, αλλά συνεπικουρούμενοι από τα ΜΜΕ, που σφάζονται ποιό να πρωτοϋποστηρίξει τις" δημοκρατικές" δυνάμεις (έξω οι λοιπές), κατέφυγαν σε ένα άνευ όρων κυνήγι μαγισσών, για το ποιός έκλεψε τα κλεμένα του λαού.


Τους προτρέπω να ρίξουν μια ματιά στις υπογραφές που ενέκριναν την αγορά των ομολόγων.
Σύντροφοι κρατηθείτε. Μέσα στις υπογραφές, και των 24 αποφάσεων, υπάρχουν πάααρα πολλές υπογραφές πράσινων συνδικαλιστών της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ......ΠΑΣΚΙΤΕΣ αγωνιστές.

Και δεν είναι ούτε μια, ούτε δυο αυτές οι υπογραφές........ΕΙΝΑΙ 199!!!!!!! Έλεος και αυτούς, ο Καραμανλής και η ΝΔ τους έβαλε να υπογράψουν τις συγκεκριμένες αποφάσεις; Σύντροφοι, δικοί σας είναι.

Αυτοί από κεκτημένη ταχύτητα του παρελθόντος, πήραν σβάρνα τα χαρτιά και υπέγραφαν. Μάλιστα τσακώνονταν μεταξύ τους για το ποιός θα πρωτοϋπογράψει. Κανένας τους δεν ξέχασε να βάλει την υπογραφή του, σ' εκείνα τα έρμα τα χαρτιά.


Αυτοί οι ίδιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία και διαδήλωση, φωνάζοντας δυνατά : "φέρτε πίσω τα κλεμένα".

Έχουν μεγάλο θράσος. Και έχουν πλέον ανοικτά, μεταμορφώσει τη ΓΣΕΕ, σε παράρτημα πασόκ.

Σε κομματικό ορμητήριο για εξέλιξη σε προύχοντες του πανελλήνιου σοσιαλισμού και πειθήνιο όργανο του Καρχιμάκη.

Σήκω πάνω, κάτσε κάτω, τους έχει κάμει ο Καρχιμάκης. Αυτό όμως λέγεται "δημοκρατία" και "σοσιαλισμός", για να μην ξεχνιόμαστε.
Αυτό θα πει πασόκ. Ψέμα, λάσπη, δημαγωγία, παραπληροφόρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: