Δευτέρα, 7 Μαΐου 2007

exastal: Πως το πασόκ λεηλάτησε τα ταμεία, για τα οποία σήμερα κόπτεται...

Στοιχεία-φωτιά που θα κάψουν πλήθος στελεχών του πασόκ έχει συλλέξει η Νέα Δημοκρατία. Μέχρι και η "Ακρόπολις" είναι καταπράσινη.

Προσωπικά άρχισα να πιστεύω ότι είναι τόσο καταπράσινη, που μου φαίνεται ότι εκτελούσε διατεταγμένη πασοκική επιχείρηση, σπίλωσης, συκοφάντησης και παραπληροφόρησης.

Έμπλεξε δηλαδή τον Τσιτουρίδη σε ένα "κόλπο" για να δώσει άλλοθι στο πασόκ να φωνάζει για τη διεφθαρμένη κοινωνία που αυτό δημιούργησε και τώρα αυτό πεντακάθαρο και αδιάφθορο, ζητά να ξανακυβερνήσει αφού ήδη τιμωρήθηκε στις προηγούμενες εκλογές, άρα διέβη την κολυμπήθρα του Σιλωάμ.

Το 2002 - 2003 χάθηκαν μόνο μέσω της "Ακρόπολις", σε παιχνίδι με ομόλογα 5,5 εκ. €, όταν η χασούρα από ομόλογα ξεπερνούσε τα 8 εκ. €.

Συνολικά χάθηκαν από τα σαϊνια του πασόκ πάνω από 3,5 δις € (1,3 τρις δρχ.) μόνο από το 1999-2002. Και μιλάμε για τα λεφτά που τζόγαραν στο χρηματιστήριο, αφήνοντας λυτές και λυσσασμένες τις διοικήσεις των ταμείων να κάμουν παιχνίδι.

Επένδυσαν 5,22 δις € συνολικά σε μετοχές και άφησαν μόνο με 1,76 δις €. Με παρεμβάσεις κυβερνητικών στελεχών τότε, πλήθος φίλων του πασόκ ρούφηξαν το χρήμα και σήμερα κάνουν την πάπια.Και αντί να ζητά συγνώμη ή τουλάχιστον να ψάξει τι έγιναν τόσα λεφτά....βγαίνει κι' από πάνω...τί ντροπή!!!!!

Και από τα απλά ομόλογα, που έκανε το πασόκ και υποτίθεται είναι χωρίς ρίσκο, χάθηκαν τρελά λεφτά που ο Ζορμπάς δεν μπορεί καθόλου να βρει που και πως πήγαν.

Το 2002, ο Υπ. Οικονομίας Χριστοδουλάκης καλούσε τις διοικήσεις του ΙΚΑ να παίξουν σε πολυετή ομόλογα για να καλύψουν τα ελλείματα τους.

Ενώ ο Σπύρος Λαδάς, ειδικός γραμματέας κοινωνικής ασφάλισης, το 1997, συμβούλευε τις διοικήσεις των ταμείων, να παίξουν αμοιβαία και να προτιμήσουν να είναι σε λίρα Αγγλίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: