Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

ΕΔΩ ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ: Ακόμα δεν στέγωσε το μελάνι...

Ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι από την χθεσινή αναφορά στην κουμπαριά Μιχάλη Καρχιμάκη και Πέτρου Λάμπρου και διαβάζω ότι τώρα υπογράφει ερώτηση γιατί καθυστερούν οι κυρώσεις!

Μα μέχρι χθες μιλούσαν για συγκάλυψη. Τώρα άλλαξε το τροπάριο και λένε ότι καθυστερούν οι κυρώσεις. Αύριο θα φωνάζουν ότι δεν ήταν αρκετές.

Μα είναι δυνατό να διαθέτει τόσο απύθμενο θράσος και υποκρισία;

Ο κουμπάρος του Πέτρος Λάμπρου υπήρξε βασικός συντελεστής του εγκλήματος του χρηματιστηρίου το 2000. Του εγκλήματος που οδήγησε 15 τρις στις τσέπες λίγων και οδήγησε σε απόγνωση και οικονομική εξαθλίωση εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες.

Μύτη δεν άνοιξε. Και όχι μόνο αυτό, συνέχισε να διατηρεί τις καρέκλες του ο κουμπάρος. Του έδωσαν μάλιστα και άλλες, όπως τα Κ.Α.Ε.

Να μας πει ο Καρχιμάκης:

  • Πόσα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων παίχτηκαν και χάθηκαν τότε.
  • Πόσες χρηματιστηριακές έκλεισαν και γιατί.
  • Πόσα έβγαλαν αυτός και ο κουμπάρος του από το χρηματιστήριο.
  • Πόσες ερωτήσεις κατέθεσε στη βουλή για το μεγαλύτερο σκάνδαλο και οικονομικό έγκλημα στην Ελληνική ιστορία.
  • Ποιοι παραπέμφθηκαν στο εισαγγελέα, δικάστηκαν και καταδικάστηκαν;
Το μόνο που ξέρει ο Καρχιμάκης είναι να παρουσιάζεται ως σκανδαλοκυνηγός και αδιάφθορος. Ακόμα και μέσα από ρεπορτάζ εφημερίδων σχετιζόμενων με κατασκευαστικές εταιρίες (όπως αυτή του Μπόμπολα).

Σχεδόν όλοι γύρω του εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με σκάνδαλα.

Ακόμα και ο "προϊστάμενος" των σαϊνιών, ο Ανωμερίτης έχει αμαρτωλό παρελθόν στην Κτηματική τράπεζα (με αυτό θα ασχοληθούμε άλλη φορά).

Στο ΠΑΣΟΚ βάλανε τον λύκο(ους) να φυλάει τα πρόβατα. Και ένας από αυτούς είναι ο ίδιος ο Καρχιμάκης. Οτι πιο παλαιοκομματικό και αδίστακτο υπάρχει σήμερα στο ΠΑΣΟΚ.

Ο Καρχιμάκης, θα ξεσκεπαστείς στο τέλος. Εχει κάνει πολλά για να νομίζει ότι θα μείνουν στο σκοτάδι. Βοηθούν σε αυτό και κάποιοι σύντροφοι που βλέπουν με απέχθεια τον πολιτικό ξεπεσμό και χωρίς όρια λασπολογία που εφαρμόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: