Δευτέρα, 7 Μαΐου 2007

exastal: Ο Καραμανλής κάνει την αυτοκριτική του, το πασόκ θα ζητήσει ποτέ ένα συγνώμη;

Ο Καραμανλής παραδέχτηκε χθες στην προ ημηρεσίας συζήτηση στη Βουλή ότι ήταν λάθος του, που δεν θωράκισε θεσμικά τα ασφαλιστικά ταμεία. Επί λέξει:

"Εγώ είμαι έτοιμος να κάνω και την αυτοκριτική μου. Θα έπρεπε ίσως να το έχω σκεφτεί νωρίτερα. Εν πάση περιπτώσει, μου πήρε τρία χρόνια να το αποφασίσω. Εσείς είκοσι χρόνια ούτε το κάνατε, ούτε το σκεφτήκατε"''

Η απάντηση σήμερα των σημαιοφόρων της ’σοσιαλιστικής μασκαράτας‘ που έχουν πάρει σβάρνα τα μέσα ενημέρωσης, είναι ότι ‘η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να ξεχνά ότι αυτή κυβερνά και όχι το πασόκ. Το πασόκ τιμωρήθηκε και έχασε γι’ αυτό τις εκλογές’.
Τι σημαίνει αυτό;
Απαγορεύετια να γίνεται έλεγχος στις ατασθαλίες του παρελθόντος, κανένας δεν επιτρέπεται να ελέγχει τα δισεκατομμύρια που χάθηκαν επί πανελλήνιου σοσιαλισμού. Να τα ξεχάσουμε και να ασχολούμαστε μόνο με το παρόν και από το παρόν ότι γουστάρουμε εμείς θα εγκρίνεται προς έλεγχο.

Αγαπητά πράσινα ανθρωπάκια. Ποιος σας είπε ότι έχετε τιμωρηθεί γι’ αυτά που τώρα βγαίνουν στη φόρα.

Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει χυθεί ίχνος φωτός στις ευλογημένες σοσιαλιστικές συναλλαγές.

Ποτέ δε μάθαμε τι έχουν γίνει τα δισεκατομμύρια που χάθηκαν από το πασόκ, ποιος τα πήρε, που πήγαν τα λεφτά και πάνω απ’ όλα δε ζητήσατε ποτέ συγνώμη για το μεγάλο καταπράσινο φαγοπότι στελεχών και νταβατζήδων.

Δεν είχατε ποτέ το θάρρος για κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: