Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

ΕΔΩ ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ: Ο Μιχάλης Καρχιμάκης και τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα

Ενόχλησε φαίνεται η λειτουργία του Ιστολογίου μας. Το karximakistan, λίγο μετά τη λειτουργία του έγινε είδηση.

Είναι προφανές ότι η ενασχόληση μας στις 25/4/2007 με τον κουμπάρο του Πέτρο Λάμπρου (Γνωστό από την εποχή της φούσκας του χρηματιστηρίου), τον ανάγκασε να ενεργοποιήσει τις διασυνδέσεις του με τα ΜΜΕ.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα σε γνωστές (...) εφημερίδες όπου σχολιάζεται η λειτουργία του blog, είναι αυτός που αποδεικνύει την ενόχληση και ανησυχία του...

ΕΘΝΟΣ:

"Ενοχλεί πολλούς και... πολύ
Μάλλον ενοχλεί πολλούς -και... πολύ- ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης με τις αποκαλύψεις που κάνει! Ετσι, οι γαλάζιοι αντίπαλοί του στον Νομό Λασιθίου... συνασπίστηκαν και δημιούργησαν... μπλοκ* στο Διαδίκτυο με την επωνυμία «Καρχιμακιστάν»! Πώς λέγονται οι χειριστές του μπλογκ; «Καρχιμοπαθείς»! Και τι σκοπό έχουν; Να συγκεντρώσουν στοιχεία κατά του Μ. Καρχιμάκη -και επειδή μάλλον θα δυσκολευτούν ως προς αυτό- και κατά του ΠΑΣΟΚ!".


* Δεν γίνεται να μην μπούμε στον πειρασμό να σχολιάσουμε το
μπλοκ (!!!). Τι μπλοκ; Ζωγραφικής; Τέτοια ασχετοσύνη; BLOG->ΜΠΛΟΓΚ-> Ιστολόγιο (ελληνιστί)...


ΗΜΕΡΗΣΙΑ:

"ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ! Και «μπλογκ» με τίτλο... Καρχιμακιστάν έχει δημιουργηθεί από «γαλάζια» στελέχη, που αυτο-ονομάζονται... Καρχιμόπληκτοι! Και καλούν όλους να καταθέσουν στοιχεία κατά του βουλευτή Ηρακλείου!".

Η σοβαρότητα τους κρίνεται βέβαια. Η μια αναφέρει γράφεται από "καρχιμοπαθείς" (αντί "καρχιμοπαθή") και η άλλη ότι οι συντάκτες ονομάζονται "καρχιμόπληκτοι". Η "Ημερησία" μάλιστα τον θεωρεί βουλευτή Ηρακλείου. Τόσα ξέρουν, τόσα γράφουν...

Τελικά θα συμφωνήσουμε και με τα δύο έντυπα. Γιατί και πολλοί "καρχιμοπαθείς" (θύματα του Καρχιμάκη) υπάρχουν, αλλά και πολλοί "καρχιμόπληκτοι" (όπως λέμε σεισμόπληκτοι), αφού σε πολλούς έχει προκαλέσει άμεσα ή έμμεσα ζημιά.

Και τα δύο δημοσιεύματα έχουν "κατά τύχη" την ίδια ημερομηνία δημοσίευσης (26/4/2007).

Στην πράξη αυτό το γεγονός επιβεβαιώνει ότι είναι ενορχηστρωμένα τα δημοσιεύματα.

Το είχαμε αναφέρει ξανά πρόσφατα, όταν ο Μιχάλης Καρχιμάκης δέχθηκε την επίθεση συντρόφων του κατά την διάρκεια του τελευταίου Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Το "Εθνος" που ένθερμα τον υποστηρίζει (άραγε γιατί;), δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει και άλλο σχόλιο ότι του "μπλόκαραν" την πρόσβαση στο ΦΕΚ. Είναι προφανές ότι για τον Καρχιμάκη, ακόμα και μια τεχνική δυσλειτουργία είναι "σαμποτάζ" και λόγος διαμαρτυρίας και ερώτησης.

Ο Καρχιμάκης θα παραμείνει ένα παλαιοκομματικό απολίθωμα.

Παρατηρούμε πάντως ότι η δεοντολογία των εντύπων αυτών, δεν τους επέτρεψε να ασχοληθούν με όσα εδώ αναφέρονται. Το πρόβλημα τους είναι ποιοι τα γράφουν και όχι αν είναι αληθή. Ο πράσινος βουλευτής (που τον πλασάρουν ως "σκανδαλοκυνηγό"), ουδέποτε έχει δεχθεί την κριτική αυτών των εντύπων. Και αυτό λέει πολλά...

Σε ότι έχει σχέση, με τον βίο και την πολιτεία του Καρχιμάκη, έχουν μαζευτεί ήδη αρκετά στοιχεία. Και συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια. Σιγά σιγά θα έρθουν στη δημοσιότητα. Και τότε να δούμε τι σχόλια θα κάνουν τα δεκανίκια του.

Εμείς πάντως ευχαριστούμε τα ΜΜΕ για την τιμή που μας έκαναν να ασχοληθούν μαζί μας. Δεσμευόμαστε ότι θα έχουν και στο μέλλον λόγο να ασχοληθούν μαζί μας, όταν σιγά-σιγά θα τον ξεσκεπάζουμε και θα χρειαστεί πάλι την δική τους παρέμβαση, για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: