Τρίτη, 1 Μαΐου 2007

exastal: Ξεφτιλίστηκε πάλι ο Καρχιμάκης. Πασόκιος ο λογαριασμός της «Ακρόπολις» στην ΑΤΕbankΠλήρης η γελοιοποίηση του Καρχιμάκη και των ρουφιάνων του.
Δεν έχει πάτο ο κατήφορος του «όλα επιτρέπονται».

Πήγε να μπλέξει στο σκάνδαλο των ομολόγων, ένα λογαριασμό της «Ακρόπολις» στην ΑΤΕbank. Μόνο που του ξέφυγε κάτι. Ο λογαριασμός αυτός δημιουργήθηκε επί πασόκ.

Ο λογαριασμός αυτός είναι έργο πασόκ. Και συνδέεται με το πασόκ και τις κομπίνες που αυτό έκανε με την «Ακρόπολις».

Έτσι έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο απεμπλοκής του πασόκ από την «Ακρόπολις». Σου λέει να κρύψουμε το αμαρτωλό μας παρελθόν (και τι παρελθόν!), κατηγορώντας όλους τους άλλους, για σκάνδαλα.

Τώρα είναι ευκαιρία να τους φορτώσουμε άλλο ένα λογαριασμό, κι ας είναι δικός μας αυτός ο λογαριασμός.

Έτσι η επιχείρηση «ΑΤΕbank-λογαριασμός-Ακρόπολις» κατέληξε σε φιάσκο και γκάφα. Μάλλον τεράστιο φιάσκο και γκάφα ολκής.

Η διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας έκαψε τον Καρχιμάκη. Κανένας λογαριασμός της «Ακρόπολις» δεν έγινε από το 2004 και μετά στην Αγροτική Τράπεζα. Αντιθέτως ο λογαριασμός που υπάρχει, έχει ανοίξει από το 1998. Δηλαδή πολλά λεφτά φαγώθηκαν από τους εμπλεκόμενους (και τα ταμεία) με την «Ακρόπολις» από το 1998.

Η γκάφα του Καρχιμάκη και η ύποπτη βιασύνη του, δείχνουν ότι κάτι κρύβει το πασόκ, στο συγκεκριμένο λογαριασμό. Πρέπει να επέμβει άμεσα εισαγγελέας για να διερευνήσει τους λαβύρινθους του συγκεκριμένου λογαριασμού γιατί σίγουρα εδώ μέσα κρύβεται ένα κομμάτι του κρυφού πράσινου βούρκου. Το καπάκι άνοιξε λίγο ο Καρχιμάκης και αισθανθήκαμε τη βρώμα.

Πρέπει να μάθουμε και θα μάθουμε……

Δεν υπάρχουν σχόλια: