Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

exastal: ανευθυνότητα και παράνοια στο πασόκ......

Μέσα σε όλα τα τρελά που οι προσφάτως λαλίστατοι βουλευτές του πασόκ, μας λένε είναι και τα "γαλάζια" ταμεία που έπαιξαν σε "γαλάζιες" χρηματιστηριακές τα "γαλάζια" ομόλογα.

Ας δούμε πόσο "γαλάζια" είναι τα ταμεία.

24 ταμεία όντως επένδυσαν σε ομόλογα. Τα 24 ταμεία αριθμούν 199 μέλη. Από αυτά μόλις 77 έχουν διορισθεί από την Κυβέρνηση και 122 εκπροσωπούν τους κοινωνικούς εταίρους (εργαζόμενους, εργοδότες και συνταξιούχους).

Μέσα σε αυτούς είναι και πάρα πολλά στελέχη του πασόκ που ενώ υπέγραψαν για την απόκτηση των ομολόγων τώρα κάνουν τις κότες και κατηγορούν από πάνω για τις δήθεν επικίνδυνες επενδύσεις που έκαμε ο Τσιτουρίδης.

Το πασόκ με διάφορες υπερβάσεις και υπερβολές φτάνει και στην τέλεια ανευθυνότητα. Γιατί λέει ο Καραμανλής έπειξε δομημένα ομόλογα; Δε βλέπουν ότι όλη η Ευρώπη επένδυσε σε δομημένα ομόλογα....άρα υποθέτω θα βάλουν στη φυλακή όλες τις κυβερνήσεις της Ευρώπης.

Έπειτα κόπτονται για τα ομόλογα οι πράσινοι φωστήρες ότι έχουν λέει υποστεί τεράστια ζημιά, όταν για να μάθουμε ακριβώς αν έχασαν ή κέρδισαν πρέπει να λήξουν. Η συνηθισμένη δημαγωγία του επικίνδυνου πασόκ πάλι.

Αυτή η μορφή πιλοτικής παραπληροφόρησης είναι ότι σιχαίνομαι στο πασόκ. Που έχασαν ρε, όταν δεν έληξαν ακόμα τα ομόλογα;

Το σίγουρο όμως είναι ότι τα ταμεία δεν έχασαν το κεφάλαιό τους. Τα ταμεία επένδυσαν 1,2 δις € (από μια περιουσία 31 δις €....31 δις €, έκαμε την περιουσία των ταμείων, ο Καραμανλής, το πασόκ της "δικαιοσύνης" και της 'δημοκρατίας", του "λαού', του "εργάτη" και του 'αγρότη"....μπαρμπούτσαλα, παρέδωσε πολύ πολύ λιγότερα).

Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι το πασόκ δεν είναι έτοιμο να ξανακυβερνήσει. Για να το πετύχει χρησιμοποιεί την απάτη, το ψέμα και την παραπληροφόρηση, άρα πρέπει να τιμωρηθεί και στις επόμενες εκλογές.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: