Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

ΕΔΩ ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ: Ο ταξίαρχος και ο "ανεκδιήγητος Καρχιμάκης"...

Αναζητώντας τα διάφορα δημοσιεύματα του τύπου, αλιεύουμε πολλά στοιχεία και κρίσεις για τον Μιχάλη Καρχιμάκη.

Ένα από αυτά έχει σχέση με το θέμα του ταξίαρχου και το ροζ σκάνδαλο που "αποκάλυψε" ο Καρχιμάκης.

Το εντοπίσαμε στην Ελευθεροτυπία στη στήλη Ο ΤΥΠΟΣ των ήλων, με τίτλο "Ευήθεια και ρατσισμός" και σας το μεταφέρουμε:

...Ετσι, λοιπόν: ένας ομοφυλόφιλος στρατιωτικός δεν μπορεί να είναι επαρκής και άψογος στη δουλειά του. Το πλασάρει κουτοπόνηρα ο ανεκδιήγητος Καρχιμάκης.

Χωρίς κανένα σοβαρό στοιχείο (μέχρι στιγμής) για επιλήψιμη συμπεριφορά του ταξίαρχου στην υπόθεση Σινούκ.

Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι ο Καρχιμάκης, ένας αγχώδης θηρευτής φτηνών εντυπώσεων. Είναι η αφωνία του κ. Γ. Παπανδρέου, που δεν επανέφερε στην τάξη τον υβριστή, από τον οποίο εκπορεύεται αυτή η ρατσιστική και φασιστική άποψη.

Δυστυχώς, με κομψευόμενα μισόλογα εμφανίστηκε ο Πέτρος Ευθυμίου, εκπρόσωπος του κόμματος. Με αναφορές στην υπόθεση Σινούκ, χωρίς κανένα σοβαρό στοιχείο.

Ιλαρή αντιπολίτευση. Της κακιάς ώρας. Φυσικά, ο κ. Γ. Παπανδρέου θα κόπτεται προεκλογικώς για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και θα καταγγέλλει στεντορεία τη φωνή τον ρατσισμό. (...Και γιατί παρακαλώ είναι ευάλωτος σε πιέσεις και εκβιασμούς ένας άνθρωπος που δεν κρύβει τις προσωπικές του επιλογές; Τι έχει να φοβηθεί, εκτός από τον έρποντα φασισμό ενίων πολιτικών και δημοσιογράφων;).
Μας εντυπωσίασε πραγματικά η σκληρή γλώσσα του συντάκτη (ανεκδιήγητος, αγχώδης θηρευτής φτηνών εντυπώσεων, υβριστής, ρατσιστική και φασιστική άποψη).

Σίγουρα κάτι ξέρουν περισσότερο οι δημοσιογράφοι από τους απλούς πολίτες, που έχουν συνηθίσει να εισπράττουν τα χαμόγελα του, αλλά πίσω από την πλάτη τους ένα αδίστακτο πρόσωπο μετέρχεται κάθε μέθοδο προκειμένου να αποκτήσει δημοσιότητα, αλλά και για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αυτός είναι ο Μιχάλης Καρχιμάκης. Όσοι δεν τον ξέρουν θα τον γνωρίσουν σιγά-σιγά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: