Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

exastal: Μαγαζάκια του πασόκ η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων.

Χωρίς κανένα πρόσχημα πια, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και ο ΣΕΒ παίρνουν γραμμή από τη Χαριλάου Τρικούπη και μάλιστα από τα σκληρά κλιμάκιά της. Εξάλλου όσο πιο καλά παιδάκια είναι τόσο καλύτερη θέση στο επικρατείας πασόκ θα πάρουν. Θέση δηλαδή στη Βουλή χωρίς να ξοδευτούν και χωρίς να κουραστούν και έχοντας την ετικέτα στο κούτελο, του «αγωνιστή» κατά της επάρατης δεξιάς.

Σκοπός τους είναι να βάψουν πράσινα τα κτήρια της ΓΣΕΕ με τις ευλογίες του Παπανδρέου. Να βλέπουν τα ιστορικά κτήρια καταπράσινα και να χαίρονται. Εδώ πρέπει να επισημανθεί και ο ρόλος Δασκαλόπουλου (βιομήχανος είναι ο κύριος) που προσπαθεί και αυτός και οι προκάτοχοί του, να δημιουργήσουν σκληρή κομματική κλίκα πασόκ μέσα στους βιομηχάνους και φυσικά «θα δικαιωθούν» στο εγγύς μέλλον.

Πάντως σοβαροί βιομήχανοι πνέουν τα μένεα εναντίον Δασκαλόπουλου που τον θεωρούν πλέον ανοικτά εκπρόσωπο του πασόκ που έχει υιοθετήσει σκληρή φιλοπασοκική γραμμή, που δεν περιμένει όπως πρέπει τα αποτελέσματα ερευνών και τα συμπεράσματα της Δικαιοσύνης, αλλά βγαίνει εκεί που δεν τον σπέρνουν και καταγγέλλει «μέγα σκάνδαλο προμηθειών και διαφθοράς».....μάλλον πρέπει πρώτα να κοιτάξει στο κόμμα του, ο κύριος Δασκαλόπουλος και μετά να εκστομίζει ανεύθυνες και ανυπόστατες καταγγελίες ευθυγραμμισμένες με τα υπόγεια της παραπληροφόρησης του πανελλήνιου σοσιαλισμού.

Προσωπικά δεν με εκπλήσσει η συμπεριφορά του κυρίου....πολλά χρόνια τώρα φωνάζω ότι η πλουτοκρατία, οι νταβατζήδες και το άπληστο μεγάλο κεφάλαιο.....στηρίζουν πανελλήνιο σοσιαλισμό.

Η ανεκδιήγητη συμπεριφορά του, έχει προκαλέσει την οργή του Μαξίμου, πολλών οικονομικών κέντρων και πλήθος βιομηχάνων, που θεωρούν ότι ο Δασκαλόπουλος προκειμένου να κερδίσει θέση στο Επικρατείας πασόκ (αυτός ή ο Κυριακόπουλος) έχει ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια και ευθυγραμμίζεται με το πασόκ (άκουσον άκουσον)ακόμα και στο αίτημα πρόωρων εκλογών.

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε το ρόλο Δασκαλόπουλου στο καρτέλ του γάλακτος, στην πραγματικότητα είναι ο ηθικός αυτουργός στη ληστεία του γάλακτος και είναι υπόλογος για το καρτέλ που έφτιαξε, η παρέα του. Γι’ αυτό ο πρόεδρος της Vivartia συμπεριφέρεται έτσι. Ζητά να βγει κι’ από πάνω. Γίνεται τιμητής της πολιτικής μας ζωής, γίνεται λογοδοσίας, απαξιώνει τους πολιτικούς που δεν υπακούνε στις ορέξεις του, άρα εμείς υποχρεούμεθα να κρίνουμε αυτή την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του καρτελίστα Δασκαλόπουλου που έχει μεγάλα μπλεξίματα με την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Εύχομαι το κατηγορητήριο κατά του Δασκαλόπουλου και του καρτέλ του, που πλησιάζει, να είναι πολύ βαρύ κι’ ασήκωτο. Καμιά ασυλία στο Δασκαλόπουλο, γιατί αυτό προσπαθεί να πετύχει τώρα. Εκβιάζει για να βρεθεί στο απυρόβλητο παρά του ότι αυτός και η παρέα του καταλήστευσαν τους καταναλωτές.

Προσπαθεί να δώσει και γραμμή (έχουν πολύ παρεξηγήσει ο Δασκαλόπουλος και το πασόκ την κομματική γραμμή) στους ελεγκτικούς μηχανισμούς, αποφαίνοντας: «δεν υπάρχει κανένα καρτέλ στην αγορά».

Μόνος του αποφασίζει και μόνος του διατάσσει.....ο μεγάλος τιμονιέρης Δασκαλόπουλος. Ο μεγάλος σοσιαλιστής της βιομηχανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: