Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

exastal: Από που πάνε για τον πανελλήνιο σοσιαλισμό; -Με τη φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" του Αναστασιάδη.

Όλοι αναρωτήθηκαν με το δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος", περί επικείμενων διαγραφών από τον σοβαροτσάμπουκα Γιωργάκη...Από που προέκυψε αυτό το δημοσίευμα; Έτσι ουρανοκατέβατο ήρθε; Ξεσκίστηκαν οι σφουγγαρίστρες του Γιωργάκη να μας πείσουν ότι είναι αποτέλεσμα πιέσεων του Καραμανλή και του Ρουσόπουλου προς τα μέσα. Πάλι τα ίδια.

Για ότι κάνει το πασόκ, πάρα πολύ εύκολα έως ξεδιάντροπα, βγαίνει και κατηγορεί τον Καραμανλή. Κι ας μην έχει καμμιά σχέση ο άνθρωπος. Πες πες, όλο κάτι θα μείνει. Ξέρει ο σοσιαλισμός από σκευωρίες Καρχιμάκη.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Το δημοσίευμα προέκυψε μετά από γεύμα "Γιωργάκη - Αναστασιάδη". Δυόμισι ώρες τρώγανε μαζί. Μετά από λίγες μέρες έσκασε το δημοσίευμα. Πάει να πει, αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί πασόκ, ότι ο Θέμος την έφερε στο Γιώργο. Αμ δε, που τα λένε;

Αφού τάπες Γιωργάκη μου, δεν τα μαζεύεις μετά τα ασυμάζευτα. Κράτησε και λίγο το στόμα σου κλειστό όταν μιλάς τέτοιου εκδότη. Μήπως όμως γι' αυτό άνοιξες το στόμα σου και δεν τόκλεινες με τίποτα; Για να στείλεις τα μηνύματα σου δηλαδή στο κόμμα σου;

Ήξερες δηλαδή πως ότι έλεγες θα το μετέφερε ο Θέμος χαρτί και καλάμάρι. Μετά το μετάνοιωσες. Αλλά μετά ήταν αργά.

Με το γεύμα όμως αυτό ο Γιωργάκης στέλνει μήνυμα και στους παραδοσιακούς νταβατζήδες του σοσιαλισμού, βλέπε Λαμπράκη και Μπόμπολα.

Μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι δυο στήσανε το βρώμικο 89 του Ανδρέα Παπανδρέου. Κι ας λένε κάποιοι. Εδώ ο Γιώργος φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιώργο. Τους λέει δηλαδή ότι κοιτάξτε εγώ έχω κι' άλλες εφημερίδες να με λιβανίζουν ολημερίς κι ολονυχτίς.

Οι νταβατζήδες βέβαια σιγά που υποστηρίζουν τον Καραμανλή. Το μόνο που κάνουν είναι να προβάλλουν και απόψεις δελφίνων του πασόκ. Εδώ ο Γιώργος τους λέει ότι τα θέλει όλα δικά του και να σταματήσουν τα παιχνιδάκια με Βενιζέλο και λοιπές δυνάμεις ανφισβητούντων. Απαιτεί ο πρόεδρος αποκλειστικά μονόπλευρη υποστήριξη στο πρόσωπό του και να κόψουν τις σάχλες της "συστέγασης" του όλου πασόκ. Πασόκ είναι τώρα ο πρόεδρος και οι δικοί του.

Βέβαια σε όλο αυτό το παιχνίδι παίζει και η άποψη:"να θολώσουμε τον κόσμο στο θέμα των νταβατζήδων".

Άπαντες γνωρίζουν ότι οι νταβατζήδες είναι και χρηματοδότες του πασόκ ταυτόχρονα.

Άπαντες γνωρίζουν τον διακαή πόθο των νταβατζίδικων κέντρων για άμεση αποκατάσταση του πανελλήνιου σοσιαλισμού... Οπότε αν λέμε και ξαναλέμε όλο και θα θολώνουμε την εκλογική πελατεία της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: