Κυριακή 27 Μαΐου 2007

Hρθαν πίσω τα λεφτά του ΤΣΠΕΑΘ.....και περισσότερα.

Χάθηκαν όλα μα όλα τα λεφτά του ταμείου μας» φώναζαν "κάποιοι" δημοσιογράφοι πριν λίγες μέρες στα ‘δημοκρατικά’ κανάλια.

«Δεν έμεινε τίποτα» συμπλήρωνε "κάποιος" άλλος.
«Σιγά μη φέρει πίσω τα κλεμμένα ο Δούκας και ο Αλογοσκούφης» αποτελείωνε ειρωνικά και πλήρης λαϊκισμού ο επόμενος "κάποιος" πανελίστας παραθυράκιας.

Όμως τα λεφτά ήρθαν πίσω και μάλιστα 3,1 εκατ. € περισσότερα!!!!

Και όμως τηνπροηγουμένη έπαιζε, σε αποκλειστικότητα παρακαλώ, ότι υπάρχουν πληροφορίες πως χάθηκαν 40 εκατ. €, γι’ αυτό τα λεφτά δεν πρόκειται να επιστρέψουν. Μάλιστα "οι κάποιοι" επέμεναν με στόμφο και πείσμα, ότι δεν μπορούν να γυρίσουν τα κλεμμένα και ότι ήταν καλά πληροφορημένοι. Επιστροφή έλεγαν δεν μπορεί να γίνει ούτε στο βασικό κεφάλαιο των 130 εκατ. €. Τόση ανευθυνότητα, τόση αναξιοπιστία και τόσος λαϊκίστικος χαβαλές δεν ξανάγινε από τα δημοσιογραφικά όργανα που πρόσκεινται στο πασόκ.

Αυτοί πάντως που ξεσκίζονται περισσότερο σε δομημένη εξάρτηση από το πασόκ, είναι οι κυρίες και οι κύριοι του Mega. Αυτοί κάνουν σύσκεψη για το πως να ανεβάσουν ένα θέμα όσο το δυνατόν περισσότερο φιλοπασοκικό και όσο το δυνατόν περισσότερο ψεύτικο και δημαγωγικό. Έχουν μετατρέψει τη δημοσιογραφία σε επιστημονική παραδημοσιογραφία. Είναι πανταχού παρόντες και των πάντων γνώστες. Περιφρονούν τη διασταυρωμένη πληροφορία και υποστηρίζουν αποκλειστικά και μόνο το δελτίο παρατύπου του πασόκ και μάλιστα χωρίς καμμία επιφύλαξη. Αυτό που τους είπε το παπαγαλάκι του πασόκ αυτό βαφτίζουν αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόβουρτσες.

Πηγή: exastal

Δεν υπάρχουν σχόλια: