Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

ΕΔΩ ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ: Δεν έχει τον θεό του ο Καρχιμάκης!!!

Λέτε και το ξέραμε ότι θα κατηγορούσε χάκερς ότι επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα του...

Δεν έχει τον θεό του. Σε λίγο θα βήχει και θα κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία ότι του κάνει βιολογικό πόλεμο!

Τη μία του κλέβουν το αυτοκίνητο (ή μήπως 2 φορές;), την άλλη το γραφείο, την άλλη του επιτίθενται χάκερς, την άλλη μυστικές υπηρεσίες, την άλλη θα του επιτεθούν εξωγήινοι.

Ας παρουσιάσει μια υπεύθυνη δήλωση της εταιρίας που φιλοξενεί την ιστοσελίδα του, μαζί με το ανάλογο αποδεικτικό υλικό και να απευθυνθεί στην υπηρεσία δίωξης οικονομικού εγκλήματος (Και αν πράγματι έτσι είναι τα πράγματα, να βρεθούν και να τιμωρηθούν).

Αλλιώς να πάψει τις γελοιότητες. Δεν καταλαβαίνει ότι έχει χάσει τη σοβαρότητα του;

Υποθέσαμε ότι μπορεί να φταίει και η πολλή λάσπη που χάλασε ο server. Δεν του έχει πει κάποιος ότι με τη βρωμιά παθαίνουν ζημιά τα συστήματα; Αν και θα έπρεπε να το ξέρει ο ίδιος πολύ καλά!

Αναγνώστης μας έστειλε ιστοσελίδα με αναφορά στο θέμα των προβλημάτων της ιστοσελίδας του, αλλά και προηγούμενου σχολίου για το Blog μας, την οποία ομολογουμένως δεν την είχαμε δει. Εγινε την επομένη το πρωί της ημέρας που γράψαμε το άρθρο για τα σχόλια Πετσάλνικου (διαβάστε προηγούμενες καταχωρήσεις) για το πρόσωπο του.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ (25/4/2007):

"Θύμα ο Καρχιμάκης
Δεν έπεσε μόνο θύμα χάκερ που του «μακέλεψε» την προσωπική ιστοσελίδα ο άοκνος Μ. Καρχιμάκης. Ο «πράσινος» βουλευτής Λασιθίου, έχει μπει για τα καλά στο μάτι αυτών των ανεκδιήγητων νεοδεξιών που πολιτεύονται με το μάτι γυαλισμένο για χρήμα. Τόσο πολύ, ώστε κοτζάμ «μπλογκ» έχει στηθεί στο διαδίκτυο για την αφεντιά του, ώστε να γράφουν εκεί τον πόνο τους διάφοροι μισαλλόδοξοι της σεμνής και ταπεινής κυβέρνησης! Μάλλον χάρη του κάνουν!".


Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο.

Δεν γνωρίζουν οι εντεταλμένοι του Μιχάλη Καρχιμάκη ότι έπρεπε να αλλάξουν έστω και λίγο αυτά που τους είπε να γράψουν ώστε να μην είναι τόσο εμφανής η "αβάντα";

Καθαρή φρασεολογία Καρχιμάκη χρησιμοποιούν.


Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις έχουν διαπιστώσει ποια ΜΜΕ συστηματικά "παίζουν παχνίδι" με τον Καρχιμάκη.

Το ποιοι είναι οι λόγοι ας μας τους πει. Ποια είναι η σχέση του με αυτά; Τι κρύβεται πίσω από τη στήριξη που του προσφέρουν;

Κάθε φορά που ο Καρχιμάκης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, τρέχουν να τον στηρίξουν και να τον παρουσιάσουν, σαν να μην μπορεί να υπάρξει ΠΑΣΟΚ χωρίς Καρχιμάκη.

Οχι. δεν θα του γράψουμε πολλά. Δεν θα κάνουμε βιαστικές αποκαλύψεις. Σιγά-σιγά και βασανιστικά θα δίνουμε στοιχεία.

Ας κρατήσουν "μελάνι", τα κυκλώματα του γιατί θα το χρειαστούν...

Αα... και μια που του κάνουμε "χάρη", βάλτε και ένα μόνιμο Link στη εφημερίδα για να μας επισκέπτονται.

Δεν ξέρουμε βέβαια μήπως πρέπει να του ζητήσουμε και κανένα ρουσφέτι για την "χάρη" που του κάνουμε. Δεν θα ήταν δίκαιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: