Δευτέρα 14 Μαΐου 2007

exastal: Σκέτο Macedonia, η FYROM στο site του πασόκ !!!!!!

Η παραπάνω φωτογραφια ειναι απο το http://diplomacy.pasok.gr/ το οποίο αυτή τη στιγμή, όλως τυχαίως, βρίσκεται σε διαδικασία μεταφοράς σε νέο server.


Σ΄αυτό το site η FYROMacedonia αναφέρεται απλά Macedonia. Υπάρχουν τίτλοι όπως : “Macedonians vote in key election” και “Election relief for Macedonia“.

Θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει εξαρχής τέτοιο ατόπημα ή κάτι άλλο σημαίνει αυτή η σκέτη αναφορά Macedοnia.

Μήπως πίσω από αυτή την σκέτη αναφορά κρύβονται κρυφές συμφωνίες της περίφημης "κρυφής ατζέντας πασόκ"; Πιστεύω ότι οι συντελεστές της ιστοσελίδας και οι σύμβουλοι του προέδρου Γιώργου δεν ήταν καθόλου απρόσεκτοι και δεν έκαμαν κανένα λάθος. Όλοι αυτοί κάπως έτσι σκέφτονται. Και να φανταστείτε ότι ο πρόεδρος ήταν ΥπΕξ !

Τώρα που μεταφέρουν τη σελίδα σε νέο server όπως λένε (μάλλον κατάλαβαν κάποια ατοπήματα) καλό θα ήταν, έστω εκ των υστέρων να διορθώσουν και αυτό το λάθος. Τη φωτογραφία τελικά προμηθεύτηκα από το freedaynewspaper. Δέστε και GreekAlert .

Σχόλια έχουν στα blog τους οι : blogging και ο ζειν ακινδύνως που περιγράφει τη feedback ερμηνεία, δεν μας λέει όμως ποιός επέλεξε το συγκεκριμένο feedback.

Εδώ η λογοδοσία στοχεύει τους άλλους, ποτέ τους δικούς μας. Election relief for Macedonia στην αποθηκευμένη σελίδα του Google .

Να πούμε και εμείς ότι περιμέναμε να υπάρχει κάποια ευαισθησία. Απογοητευτήκαμε ακόμα και σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. Μήνες μετά συνεχίζει να φιγουράρει στις σελίδες του ΠΑΣΟΚ. Η κρίση δική σας...

3 σχόλια:

dk είπε...

Μια χαρά ονοματάκι το "Macedonia". Πολύ χάρηκα όταν η παρουσιάστρια της Eurovision, έστω και κατά λάθος έβαλε τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις.

Στο δρόμο που χάραξε ο Μητσοτάκης. Ο γέρος, αν και λαμόγιο, είναι σοφός. Ο Θεός να του δίνει χρόνια.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ο Γιωργάκης, λόγω θέσης, ίσως κάνει λάθος που τα αφήνει τόσο "χύμα" (αμερικανιές), αλλά η FYROM λέγεται Macedonia σε όλο τον κόσμο.

Άσε που οι Ματσεντονίτισσες που κατεβαίνουν για clubbing το Σαββατόβραδο στη Θεσσαλονίκη είναι απίστευτα πλάσματα.

Πασοκιστάν είπε...

Από άγνοια πας καλά. Και από διαστρέβλωση της πραγματικότητας ακόμα καλύτερα...

Ανώνυμος είπε...

" Άσε που οι Ματσεντονίτισσες που κατεβαίνουν για clubbing το Σαββατόβραδο στη Θεσσαλονίκη είναι απίστευτα πλάσματα."

Εκεί που λέμε οτι ακούσαμε όλους τους λόγους για να δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, ακούμε και έναν...μάλλον πολύ προσωπικό λόγο.
Δηλαδή να μπορεί ένας τύπος να γυρίζει σπίτι του και να "σκέπτεται "τις Σκοπιανές.
Τί άλλο θα ακούσουμε;